Over ons - Tecson
HomeOver ons

Over ons

Missie / Visie

In de snel veranderende wereld van vandaag, is het van belang een duidelijke focus te hebben waarvoor je staat en waarvoor je gaat. We hebben dat beschreven in onze missie en visie.

Lees meer

MVO, Milieu & Duurzaamheid

Onze maatschappelijke betrokkenheid beperkt zich niet enkel tot onze projecten, maar blijkt ook uit onze betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken zoals het milieu, duurzaamheid, veiligheid...

Lees meer

Team

Het team van Tecson Inspections bestaat uit 17 werknemers waarvan 8 gecertificeerde inspecteurs, 4 operators en in de binnendienst zijn 5 personen werkzaam.

Lees meer

Internationaal

Binnen Nederland kan Tecson vele grote bedrijven tot haar klantengroep benoemen. Tecson is echter ook internationaal actief en heeft al voor een aantal grote bedrijven in het buitenland...

Lees meer

Brochures

Indien u meer wilt weten over onze specialistische diensten, kunt u onze brochures via het contactformulier aanvragen of als u ons milieu wilt sparen kunt u ze hier downloaden.

Lees meer

Certificering

Met de onderstaande certificaten kan Tecson aantonen dat de aangeboden diensten voldoen aan bepaalde veiligheids-, kwaliteits- of milieueisen.  

Lees meer

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u aanvullende informatie, of heeft u een klacht, vul onderstaand contactformulier in en wij zullen spoedig reageren. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Lees meer

M.J. Oomen Groep

Oorspronkelijk is M.J. Oomen een grondverzetbedrijf maar is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming met een diversiteit aan disciplines. Deze disciplines zijn onder te...

Lees meer
+