Tecson Inspections heeft het nieuwste type video borescope - Tecson
HomeNieuws Tecson Inspections heeft het nieuwste type video borescope

Tecson Inspections heeft het nieuwste type video borescope

Artikelen

De Mentor Visual iQ is de opvolger van de XLG3 en is één van de nieuwste camera’s die Tecson Inspections in bezit heeft. Deze camera is de meest geavanceerde video borescope ter wereld en brengt visuele inspectie weer een grote stap vooruit.

Mentor

De Mentor Visual iQ kan door de verwisselbare video probes en cameralenzen in verschillende inspectiebehoeften voorzien. Met het gebruiksvriendelijke inspectieprogramma, die via een touchscreen te bedienen is, kunnen veelzeggende beeldopnames gemaakt worden voor een inspectierapport. Dankzij een krachtige lithium ion accu is de draagbaarheid van de Mentor Visual iQ ten opzichte van zijn voorganger drastisch verbeterd.  

 

Met zijn superieure beeldkwaliteit kunnen indicaties zoals corrosie, verstoppingen en barsten nog nauwkeuriger en sneller gedetecteerd worden. Zowel in de (petro)chemische industrie als in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie heeft de Mentor Visual iQ zijn waarde voor onze klanten reeds bewezen.

 

Met video probes vanaf 6 mm dik en tot 8 meter lengte, kunnen wij een breed scala aan objecten visueel inwendig voor u inspecteren.

+